Χρήση RFID σε καταστήματα λιανικής πώλησης

Augment sales, streamline operations, delight customers, increase your ROI!

Αυξήστε τις πωλήσεις σας σήμερα!

Η τεχνολογία RFID έχει ήδη ξεκινήσει να φέρνει επανάσταση στον τομέα του λιανικού εμπορίου. Το RFID συμβάλλει στην αύξηση της  προβολής/ορατότητας του στοκ των προϊόντων που βοηθά στον καλύτερο έλεγχο των αποθεμάτων και την βελτίωση της αγοραστικής εμπειρίας των πελατών.

Η επίγνωση του στοκ σε πραγματικό χρόνο είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε καταστήματα και αλυσίδες που χρησιμοποιούν πολλαπλά κανάλια πώλησης (omni-channel), όπου οι πελάτες επιλέγουν προϊόντα online και τα αναζητούν στο φυσικό κατάστημα. Με το RFID γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή το στοκ σε πραγματικό χρόνο, καθώς και το σημείο αποθήκευσης ή διακίνησης για κάθε προϊόν.

Το RFID ταμείο μειώνει τους χρόνους αναμονής, καθώς επιτρέπει σε έναν αγοραστή να πληρώσει αυτόματα σε ένα σημείο αυτόματου checkout. Επιπλέον, βοηθά στη δυναμική τιμολόγηση και τη μείωση της κλοπής.

Στη ZeusRFID συνδυάζουμε τις τεχνολογίες και σχεδιάζουμε λύσεις λιανικής με RFID και ευφυή συστήματα με οθόνες, tablets και άλλα πολλά.

Μάθετε Περισσότερα!

Boost Sales!
Achieve Operational Excellence!

Το RFID μας επιτρέπει να χτίσουμε σπονδυλωτά τη λύση που πραγματικά χρειάζεστε. Είναι επεκτάσιμο και μπορούμε να το προσαρμόσουμε απολύτως στα μέτρα σας. Επενδύοντας σε μια βασική υποδομή RFID, αποκτάτε τη δυνατότητα να επεκταθείτε σταδιακά, εισάγοντας όταν και όπου θέλετε πρόσθετες λύσεις.

Αυτές μπορεί να είναι οι διαδραστικές εφαρμογές ή ακόμη και το retail Internet of Things.

Ας δούμε μαζί πώς μπορούμε να ορίσουμε εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεστε για να αυξήσετε την αποδοτικότητα, την παραγωγικότητα και τελικά τις πωλήσεις σας

Μάθετε Περισσότερα!

RFID Tag - Το Κέντρο της Πληροφορίας!

Στο κέντρο των συστημάτων RFID βρίσκεται η ηλεκτρονική ετικέτα (ZeusRFID tag). Είναι η νέα ταυτότητα των προϊόντων σας. Έχοντας τοποθετήσει τις ετικέτες, θα σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε επιπλέον εφαρμογές σε διαχειριστικές λειτουργίες όπως απογραφή, ταμείο, logistics, αντικλεπτική προστασία, κλπ.

Επίσης, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τεχνολογίες διαδραστικών εφαρμογών σε συνδυασμό με οθόνες αφής. Τέλος, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την λειτουργία Business Intelligence από την εφαρμογή του Internet of Things, καθώς και τη συλλογή και επεξεργασία Big Data από κάθε κατάστημα σας σε live χρόνο!

Μάθετε περισσότερα!

Το RFID Tag - Είδη & Χαρακτηριστικά

Για να δώσουμε λοιπόν μια νέα ταυτότητα στα προϊόντα μας, χρησιμοποιούμε την ηλεκτρονική ετικέτα, το ZeusRFID tag.  Με το μοναδικό αριθμό του, ταυτοποιούμε κάθε προϊόν.  Διαθέτουμε ZeusRFID tags σε πάρα πολλούς τύπους ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε λύσης. Ενσωματώνονται στα προϊόντα σας στο κέντρο διανομής ή στην κεντρική σας αποθήκη.

Αναγνώστης Χειρός RFID

Με τον Αναγνώστη Χειρός RFID μπορείτε:

 • Να κάνετε απογραφή των προϊόντων στην αποθήκη και στο ράφι του καταστήματος σας, εξοικονομώντας μέχρι και το 90% του χρόνου.
 • Να ελέγξετε τις παραλαβές, σκανάροντας με ταχύτητα και ακρίβεια τα είδη και τις ποσότητες που παραλαμβάνετε.
 • Να μεταφέρετε στοκ από έναν χώρο σε έναν άλλο, με ευκολία και ασφάλεια.
 • Να εντοπίσετε διαφορές μεταξύ του φυσικού και του ψηφιακού στοκ, ώστε ποτέ να μην έχετε λάθος εικόνα στο πραγματικό απόθεμα των προϊόντων.
Μάθετε περισσότερα!

Διαχείριση Ταμείου με RFID

Με τον επιτραπέζιο αναγνώστη RFID στο ταμείο μπορείτε:

 • Να μειώσετε τον χρόνο αναμονής των πελατών με ταχύτερες διαδικασίες πληρωμών.
 • Να βελτιώσετε την εμπειρία αγορών του πελάτη και την συνολική του ικανοποίηση από την απλούστευση της διαδικασίας πληρωμής.
 • Να ανιχνεύετε αντικείμενα και να ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε το EAS Flag (αντικλεπτικό σύστημα)
 • Το σύστημα εγκαθίσταται πάνω στον πάγκο, ή χωνευτά για εξοικονόμηση χώρου.
 • Το ταμείο ZeusRFID είναι plug & play και συνδέεται άμεσα με τη λογιστική ή ERP εφαρμογή που χρησιμοποιείτε ήδη.
Μάθετε περισσότερα!

Αντικλεπτικές Εφαρμογές

Με την τεχνολογία RFID, μπορείτε να εγκαταστήσετε στο κατάστημά σας συστήμαυα που θα προστατεύουν τα προϊόντα σας από απόπειρες κλοπής. Μερικές από τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας είναι:

 • Pedestals (Πύλες Εισόδου – Εξόδου) με άνοιγμα έως τέσσερα μέτρα.
 • Advanced Mat – RFID χαλί ασφαλείας, διακριτικό, ελευθερώνει την είσοδο από κατασκευές.
 • AdvanSafe – Προστασία από ψηλά με επιτοίχιους αναγνώστες RFID!
Μάθετε περισσότερα!

Διαδραστικές Εφαρμογές

Επιλέξτε ένα ή περισσότερα συστήματα από τα διαθέσιμα διαδραστικά RFID συστήματα της Zeus RFID και:

 • Δημιουργήστε πιο ελκυστικά, πιο αναβαθμισμένα, πιο σύγχρονα σημεία πώλησης
 • Αυξήστε την επισκεψιμότητα στην αλυσίδα σας
 • Διαφοροποιηθείτε από τους ανταγωνιστές σας
 • Απογειώστε την αγοραστική εμπειρία στα καταστήματά σας
Μάθετε περισσότερα!

Smart Labels

Το Smart Label ανοίγει μια άμεση γραμμή επικοινωνίας μεταξύ του καταναλωτή και του προϊόντος είτε αυτό βρίσκεται στο ράφι ενός καταστήματος, στο σπίτι ή on the go.

Με την τεχνολογία NFC, οι καταναλωτές προσεγγίζουν το tag με το smartphone και οδηγούνται σε ένα customized landing page, για να δουν ένα video ή όποιο άλλο ψηφιακό περιεχόμενο παρέχεται από το brand. Η εταιρία μπορεί να δει την ψηφιακή δραστηριότητα των tags σε πραγματικό χρόνο από τη ZeusRFID Smart Label πλατφόρμα.

Μάθετε περισσότερα!

Διαδραστικές RFID Εφαρμογές

Advanced Assistant

Το Advanced Assistant είναι η βασική εφαρμογή στην οποία προσθέτουμε όποιες διαδραστικές λύσεις επιλέξουμε. Με το Advanced Assistant μπορούμε:

 • να ζητήσουμε βοήθεια από συνάδελφο (π.χ. να μας φέρει ένα άλλο είδος/νούμερο) χωρίς να διακόψουμε την επαφή με τον πελάτη που εξυπηρετούμε
 • να προωθήσουμε πωλήσεις συγκεκριμένων ειδών
 • να προσφέρουμε προσωποποιημένη εξυπηρέτηση στην πελατεία μας.

Smart Recommender (Advan Look)

Όταν o πελάτης προσεγγίσει την διαδραστική οθόνη, το σύστημα ανιχνεύει το ρούχο που κρατάει μέσα από το ZeusRFID tag που έχετε τοποθετήσει στα προϊόντα σας και αρχίζει αυτόματα να προβάλλει πληροφορίες σχετικά με αυτό.

Εκτός από χρηστικές πληροφορίες (είδος, μέγεθος, χρώμα) θα προβάλλει και προτάσεις συνδυασμών, ώστε να μπορέσετε να αυξήσετε το cross selling προϊόντων!

Η αύξηση των πωλήσεων από τις συστάσεις cross selling, μπορεί να φτάσει μέχρι και το 25%!

Lift & Learn

Με το Lift & Learn, οι πελάτες απλά παίρνουν στα χέρια τους ένα προϊόν και βλέπουν στην οθόνη τα οφέλη, τις συμβουλές των ειδικών, τα βίντεο σχετικά με τον τρόπο χρήσης του προϊόντος και άλλα συνιστώμενα προϊόντα.

Πλεονεκτήματα:

 • Αυξάνει τις πωλήσεις στα καταστήματα λιανικής πώλησης
 • Αυξάνει το ποσοστό μετατροπής (conversion rate)
 • Αυξάνει τις πολλαπλές πωλήσεις (cross-selling)
 • Βελτιώνει την εμπειρία αγορών πελατών (customer experience)
 • Παρέχει συστάσεις
 • Διασκεδαστικό στη χρήση
 • Χρησιμεύει και σαν διαφημιστικός χώρος
 • Δημιουργεί πληροφορίες σχετικά με τα ενδιαφέροντα των χρηστών (user interest feedback, buying trends)
 • Το περιεχόμενο και το περιβάλλον χρήστη μπορούν να ενημερωθούν από απόσταση

Smart Fitting Room

To Smart Fitting Room χρησιμοποιεί την τεχνολογία RFID μαζί με μια οθόνη αφής, για να βελτιώσει δραστικά την αγοραστική εμπειρία των πελατών στο δοκιμαστήριο του καταστήματος! Αποτελεί μια καινοτόμα τεχνολογία που οι πελάτες σας θα αγαπήσουν!

Το σύστημα αναγνωρίζει τα ρούχα που παίρνει ο πελάτης στο δοκιμαστήριο από το RFID tag. Η αλληλεπίδραση του πελάτη μέσω μιας οθόνης αφής του επιτρέπει να ζητήσει άλλο μέγεθος ή χρώμα χωρίς να φύγει από το δοκιμαστήριο, ενώ παράλληλα δέχεται προτάσεις από το σύστημα που του συστήνει κι άλλα συνδυαστικά προϊόντα.