Τουρισμός & Εστίαση | Λύσεις Zeus RFID

Ανακαλύψτε μια μοναδική γκάμα νέων τεχνολογιών!

Προηγμένες εφαρμογές για τα ξενοδοχεία και τους χώρους εστίασης.

Στη ZeusRFID είμαστε περήφανοι για τα projects που έχουμε υλοποιήσει σε βραβευμένους ξενοδοχειακούς ομίλους που αποτελούν κόσμημα στο παγκόσμιο τουριστικό στερέωμα.

Οι πιο δημοφιλείς RFID εφαρμογές στον κλάδο του τουρισμού είναι η διαχείριση παγίων, η διαχείριση λινών και ο έλεγχος πρόσβασης.

Με τη διαχέιριση παγίων το ξενοδοχείο ή ο όμιλος έχει πλήρη εποπτεία των πολύτιμων περιουσιακών στοιχείων του ξενοδοχείου. Κάθε πάγιο καταχωρείται στο χώρο του (ρεσεψιόν, εστιατόριο, χώρος αναψυχής, σουίτα κοκ) και η διαχείρισή του γίνεται εύκολα και γρήγορα. Το οικονομικό επιτελείο γνωρίζει την ποσότητα, την κατάσταση και τη θέση κάθε παγίου σε πραγματικό χρόνο. Αποφεύγονται αχρείαστες αγορές, το προσωπικό έχει επίγνωση και χειρίζεται υπεύθυνα τα πάγια, η συντήρηση και η αντικατάσταση των παγίων γίνεται έγκαιρα και με ακρίβεια σε κάθε πάγιο.

Αντίστοιχα, το τμήμα housekeeping κάθε ξενοδοχείου έχει την ευθύνη για την επάρκεια και ορθή χρήση των λινών. Αντικείμενα όπως τα μπουρνούζια, οι πετσέτες, τα κλινοσκεπάσματα, τα λινά του εστιατορίου αλλά και οι στολές του προσωπικού, αποκτούν τη δική τους ηλεκτρονική ταυτότητα με ένα ZeusRFID tag. Πλέον μπορούμε να ελέγξουμε τις ποσότητες κάθε είδους, να γνωρίζουμε το βαθμό φθοράς τους (από το πόσες φορές πλύθηκε) και να μειώσουμε σημαντικά τις απώλειες.

Μάθετε Περισσότερα!

Η τεχνολογία στην εστίαση

ανεπαφο μενου

τραπεζι παραγγελιων

smart labels

Μάθετε Περισσότερα!

Πρόσθετες εφαρμογές και τεχνολογίες

διαδραστικές οθόνες

digital signage

maintenance with NFC

smart apps for intelligent hotel

Μάθετε περισσότερα!