• Scientia potentia est
  • knowledge is power
  • η γνώση είναι δύναμη

Zeus RFID

Ποιοι είμαστε

Η ZeusRFID είναι μία πρωτοποριακή εταιρία στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας και εφαρμογών.


Με έδρα την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, σκοπός μας είναι η παροχή επαγγελματικών λύσεων υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών μέσω πλειάδας τεχνολογιών, εφαρμογών και εργαλείων (RFID, NFC, IOT, Telematics).


Επιθυμούμε να διακριθούμε βοηθώντας τους πελάτες μας να διευθύνουν τις επιχειρήσεις τους καλύτερα, γρηγορότερα, και με μικρότερο κόστος μυώντας τους στις πιό σύγχρονες τεχνολογίες της εποχής μας.

Οι αξίες μας

Αφοσίωση

Σε κάθε έργο δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Είμαστε παθιασμένοι με τη δουλειά μας γι’ αυτό και τα αποτελέσματα που παρέχουμε είναι πάντοτε άριστα.

Συνέπεια

Παραδίδουμε κάθε φορά αυτό που σας είχαμε υποσχεθεί, όπως ακριβώς σας το είχαμε υποσχεθεί!!!

Ακεραιότητα

Είμαστε καινοτόμοι, ανοιχτόμυαλοι και ευθείς τόσο στις συναλλαγές μας όσο και στο τρόπο σκέψης μας. Υποστηρίζουμε και προτείνουμε τις σωστές λύσεις στους πελάτες μας, και όχι εκείνες που θα μας αποφέρουν το μεγαλύτερο κέρδος.

Εφευρετικότητα

Βρίσκουμε καινοτόμες λύσεις σε πολύπλοκα προβλήματα προσθέτοντας πραγματική αξία στην επιχείρησή σας. Είμαστε πολυμήχανοι, ευφυείς και γνώστες της αγοράς.

Απλότητα

Στόχος μας είναι να παραδίδουμε έργα τα οποία είναι λειτουργικά, αποδοτικά και αποτελεσματικά. Σας μιλάμε καθαρά, με απλή γλώσσα και προσγειωμένοι στη πραγματικότητα.

Ποιότητα

Οι τεχνογνωσίες και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε είναι οτι καλύτερο έχει να παρουσιάσει ο κλάδος μας.

‘Εχουμε τις λύσεις που ψάχνετε


Και έρχονται με τη χρήση πρωτοποριακών τεχνολογικών εφαρμογών μέσα από μία μεγάλη γκάμα πεδίων (Διαδίκτυο των Αντικειμένων, RFID, NFC, κ.α.). Επιλέγουμε, σχεδιάζουμε, και κατασκευάζουμε λύσεις και προϊόντα που ταιριάζουν ακριβώς στους ανθρώπους που τις χρειάζονται περισσότερο. Εσάς.

….. Ξέρει κανείς που είναι το ακριβό μας εργαλείο; Τι απόθεμα από αυτά τα είδη έχουμε στην αποθήκη? Πώς μπορώ να προσελκύσω περισσότερους πελάτες; Μπορώ να παρακολουθώ τις κινήσεις του προσωπικού μου; Πώς μπορώ να κάνω πιο ενεργούς τους πελάτες μου; Πώς μπορώ να γίνω πιο ανταγωνιστικός; Ποιος μπήκε σ’ αυτό το χώρο χτες στις 9:00 το πρωί; Πώς μπορώ να κάνω τη εταιρία μου πιο καινοτόμα; Πώς αυξάνω την παραγωγικότητα της ομάδας μου; Πώς μπορώ να προωθήσω τα προϊόντα μου καλύτερα;....

Να ενα μικρό δείγμα ερωτημάτων που μπορούμε να σας βοηθήσουμε να απαντήσετε.

Ας δούμε τα βήματα που ακολουθούμε:

1. Διευρεύνηση & Κατανόηση:

Κάθε εταιρία ως ένας ξεχωριστός οργανισμός, είναι μοναδική. Στο πρώτο μας βήμα, στην επαφή με εσάς και τα στελέχη σας, σκοπός μας είναι να γνωρίσουμε την εταιρεία σας, να καταλάβουμε τις διαδικασίες σας, και να αντιληφθούμε τις ιδιαιτερότητές σας.

Η κατανόηση της επιχειρησιακής σας ταυτότητας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος προκειμένου να εντοπίσουμε τις πραγματικές ανάγκες της εταιρείας σας, να διαγνώσουμε τα πιθανά σημεία που χρειάζονται βελτίωση, και να στοχεύσουμε στα "αδύναμα σημεία" της.

Πάντα τηρούμε μια συμβουλευτική προσέγγιση σε κάθε μας πελάτη γιατί σας θεωρούμε μακροχρόνιους συνεργάτες και όχι πελάτες της μιας φοράς.

Μέσα από εκτενή συζήτηση και ανάλυση των αναγκών σας θα απαντήσουμε σε ερωτήματα όπως: «Πώς μπορούμε να είμαστε ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό;», «Πώς μπορούμε να είμαστε απλοί αλλά καινοτόμοι;»,

Θέλουμε και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δουλεύετε εξυπνότερα όχι σκληρότερα, να είστε ταχύτεροι, να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα και την επάρκεια των πόρων σας, να μειώσετε τα κόστη σας, να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, να είστε πιο παραγωγικοί και πιο αποδοτικοί και κατά συνέπεια πιο ανταγωνιστικοί.

Πετυχαίνοντας μαζί όλα αυτά, θα αυξήσουμε εντυπωσιακά και την αξία της επιχείρησης.

North Preview
North Preview

2. Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Λύσεων:

Αφού αναλύσουμε όλες τις πληροφορίες θα σχεδιάσουμε και θα σας προτείνουμε τεχνολογίες κατάλληλες για την εταιρεία σας, οι οποίες θα ανταποκρίνονται στις πραγματικές σας ανάγκες.

Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε λύσεις, προϊόντα, και υπηρεσίες που οδηγούν στην επιτυχία.

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους στο είδος τους προμηθευτές απ’ όλον τον κόσμο και επιλέγουμε πάντα να σχεδιάζουμε τις προτάσεις μας με βάση το βέλτιστο αποτέλεσμα, όχι το μέγιστο κέρδος.

Οι λύσεις μας χρησιμοποιούνται από χιλιάδες άτομα, οργανισμούς, και εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

Προσαρμόζουμε τα προϊόντα μας προκειμένου να ταιριάξουν στις μοναδικές σας ανάγκες. Αυτό που θα σας προτείνουμε θα είναι μια λύση που θα βασίζεται στις παγκοσμίως βέλτιστες πρακτικές και ταυτόχρονα θα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας.

Η ZeusRFID προσφέρει πολλά περισσότερα από μία απλή έτοιμη λύση.

Φροντίζουμε οι λύσεις που δίνουμε να λειτουργούν 365 μέρες το χρόνο, κάθε φορά, όποτε τις χρειάζεστε!!!

3. Ενσωμάτωση & Υλοποίηση:

Μέσα από την παραπάνω διαδικασία διασφαλίζουμε την έγκαιρη και επιτυχή παράδοση του εκάστοτε έργου.

Διασφαλίζουμε ότι όλα τα συστήματα, τα τμήματα, και οι άνθρωποι της εταιρείας σας, συνεργάζονται συνεχώς και αρμονικά μεταξύ τους, αφήνοντας εσάς να κάνετε τη δουλειά σας!!!

North Preview
North Preview

4. Service – Support - Monitoring

Όταν όλα τεθούν σε λειτουργία, θα είμαστε μεν ικανοποιημένοι αλλά και ταυτόχρονα σε μόνιμη επαγρύπνηση προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι τα οφέλη από τις λύσεις μας προσφέρονται αδιάλειπτα και χωρίς προβλήματα. Αυτό σημαίνει ότι παραμένουμε δίπλα σας και μετά την ολοκλήρωση του έργου, να σας υποστηρίξουμε σε κάθε ζήτημα που προκύπτει.

Διασφαλίζουμε την επιτυχία σας γιατί μόνο τότε είναι και δική μας επιτυχία.

Τεχνολογίες

Τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε

RFID

Radio Frequency IDentification.

NFC

Near Field Communication.

Telematics

Controlling things or getting information remotely.

IOT

Internet of Things

Λύσεις - Εφαρμογές

Οι συνεργάτες μας

 nfc rfid

Alfa Point

 nfc rfid

Smartrac

 nfc rfid

Mojix

 nfc rfid

SCT Technology

 nfc rfid

Ievo

 nfc rfid

Zebra

 nfc rfid

Savi Technology

 nfc rfid

Thinfilm

 nfc rfid

Auper Electronic Controls

XERAFY nfc rfid

Xerafy

Ingenia nfc rfid

Ingenia

Keonn nfc rfid

Ustek

Keonn nfc rfid

Keonn

 nfc rfid

Global RFID

 nfc rfid

Smart Parking

 nfc rfid

Adria Electronics

 nfc rfid

ERM

 nfc rfid

Nayax

Επικοινωνήστε μαζί μας

Please enter your name
Please enter your Message
Thank You ! Your email has been delivered.

Γραφεία +302155354411

Αιόλου 68-70, Αθήνα 10559

info@zeusrfid.gr